man die nadenkt over duurzaamheid
SUSTAINABILITYACA
01/11/2022

ACA Group heeft het EcoVadis Silver label ontvangen

November 2022, ACA Group heeft als erkenning voor haar duurzaamheidsprestaties een zilveren medaille gekregen van EcoVadis. 

EcoVadis, 's werelds meest betrouwbare organisatie voor duurzaamheidsbeoordelingen heeft ACA Group geëerd met een 2022 Silver Award Rating in duurzaamheid. 

Meer dan 90.000 bedrijven over de hele wereld werken samen met EcoVadis aan duurzaamheid. EcoVadis heeft met behulp van deskundige analyse haar actionable scorecards gebruikt om benchmarks, inzichten en een begeleide verbeteringsreis op het gebied van milieu, sociale en ethische praktijken te bieden. Ondersteund door een krachtig technologieplatform, worden de op bewijs gebaseerde ratings van EcoVadis gevalideerd door een wereldwijd team van deskundigen en aangepast aan meer dan 200 industriecategorieën, 160 landen en bedrijven van elke omvang. Wij moedigen alle bedrijven aan zich aan te sluiten bij het EcoVadis-platform, zodat zij beter kunnen nagaan welke van hun handelspartners zich bezighouden met de grondbeginselen van duurzaamheid, welke duurzaamheidsrisico's moeten worden aangepakt en welke topprestaties leveren.