man die nadenkt over duurzaamheid
SUSTAINABILITYACA
01/11/2022

Duurzaam Ondernemen Laureaat 2022 - VCDO Charter

November 2022 - De ACA Group heeft het felbegeerde Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) jaarcertificaat ontvangen voor  2022-2023. Het erkende UNITAR duurzaamheidscertificaat biedt een kader voor bedrijven om duurzame ambities te vertalen naar de praktijk en wil bedrijven stimuleren om zichzelf elk jaar opnieuw uit te dagen om verder te gaan. 

Voor dit traject wordt er samengewerkt met CIFAL Vlaanderen / UNITAR, een internationaal opleidingscentrum gewijd aan duurzaam management dat bedrijven het internationaal erkende UNITAR-certificaat kan uitreiken. 

We geloven dat we als organisatie, als team en als individuen geen steenTJE maar een grote steen moeten bijdragen aan een duurzame planeet en toekomst. Duurzaam ondernemen is zoveel meer dan het realiseren van duurzame winst. We moeten allemaal onze rol spelen en verantwoordelijkheid opnemen in het bijdragen aan een betere toekomst.

Natuurlijk zijn we trots op de inspanningen die we geleverd hebben het afgelopen jaar, maar we beseffen evenzeer dat het hier niet gaat om 1 project, maar om een structurele visie en bedrijfsstrategie.