new RBFA mobile app
END-TO-END PROJECTSMOBILE DEVELOPMENT
19/03/2021

RBFA, PwC and ACA Group lanceren gloednieuwe RBFA-app!

De Royal Belgian Football Association (RBFA), PwC en ACA Group hebben samen de nieuwe RBFA-app gelanceerd. Deze nieuwe mobiele app is hét digitale portaal die elke gebruiker, fan of amateurvoetballer op zijn of haar wenken bedient voor exclusieve content, statistieken en tickets. 

Ons eigen mobile team van staat in voor de ontwikkeling en het design van deze mobile app. In december 2020 staken we, samen met RBFA en PwC, de voorgaande BBF-app reeds in een nieuw jasje. Met de lancering van de nieuwe RBFA-app nemen we nu de volgende grote stap.

Een hele hoop nieuwe functionaliteiten

De nieuwe app biedt veel nieuwe functionaliteiten aan, waaronder de mogelijkheid om alle persconferenties live mee te volgen, exclusieve beelden van achter de schermen te krijgen én extra interviews met spelers, speelsters en stafleden te (her)bekijken. 

Bovendien kunnen gebruikers in één beweging tickets voor wedstrijden van de Rode Duivels, de Red Flames en andere nationale teams aankopen. Het is vanaf nu voldoende om deze aangekochte tickets te bewaren in de applicatie, waardoor tickets uitprinten niet langer nodig is. Als kers op de taart kan iedereen via deze nieuwe RBFA-app ook opnieuw zijn favoriete amateurs- of jeugdspeler op de voet volgen.

Al het nieuws dat de fans vroeger al konden volgen via de social media kanalen van KBVB, kunnen ze voortaan nog uitgebreider in beeld, geluid en tekst te zien krijgen via de nieuwe RBFA-app. Zo worden spelers en speelsters op de voet gevolgd voor, tijdens en na hun wedstrijden, maar ook tijdens hun stages en de voorbereiding van grote toernooien.

Dankzij tal van nieuwe functionaliteiten, een strak design en een verbeterde gebruiksvriendelijkheid mogen we de eerste launch van de nieuwe mobiele app alvast als een succes beschouwen.

More to come!

Deze launch is echter nog maar het topje van de ijsberg. De voetbalbond wil via de applicatie binnenkort de fans nog meer betrekken bij de wedstrijden van de nationale ploegen via polls, quizzes en pronostieken. Wij kijken alvast uit naar een verdere succesvolle samenwerking om de digital journey van alle gebruikers van de nieuwe app nog verder uit te breiden en te verbeteren! 

nieuwe RBFA mobiele app

De nieuwe RBFA-app downloaden kan op www.rbfa.be/app, de Apple App Store of Google Play Store.