ACA Group is an Atlassian Platinum Solution Partner

ACA Group als een Atlassian Platinum Solution Partner is een toewijding om hoogwaardige oplossingen en expertise binnen het Atlassian-ecosysteem aan te bieden. Als Platinum Solution Partner zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen en diepgaande kennis te leveren om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Wat betekent dit voor jou?

 • Certificaties en accreditaties

  Onze consultants hebben de nodige certificaties en accreditaties.

  Dit garandeert zowel diepgaande kennis van Atlassian producten alsook dat zij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen het Atlassian ecosysteem. Deze certificeringen stellen ons in staat om op maat gemaakte, hoogwaardige oplossingen te bieden aan onze klanten.

 • Kortingen op licenties

  Een Atlassian Platinum Partnership draagt bij aan aanzienlijke kortingen op licenties vanwege de sterke toewijding aan het bevorderen van Atlassian oplossingen. Vanwege de verlening van kortingen op licentiekosten kunnen onze klanten profiteren van kosteneffectieve oplossingen.

 • Focus op ondersteuning

  Deze partnership versterkt niet alleen de technische ondersteuning, maar biedt ook een holistische benadering van klantenservice, waarbij de focus ligt op het begrijpen en vervullen van de unieke behoeften van de klant.

Hoe kunnen wij uw teams helpen?

Atlassian Implementation & Consultancy

Met onze uitgebreide ervaring bieden wij op maat gemaakte oplossingen door aandachtig te luisteren naar jullie behoeften. Van workshops en analyses tot implementatie en nazorg, we zijn er op elk punt. Daarnaast voeren we een grondige health check uit van jullie huidige setup, verzorgen we trainingen en staan we paraat voor technische en functionele ondersteuning.

Licentie opvolging

Dankzij ons Platinum Partnership Level kunnen wij niet alleen aantrekkelijke licentieprijzen aanbieden, maar gaan we verder door onze klanten volledig te ontzorgen met betrekking tot licentieopvolging. Ons team staat klaar om zorgvuldig de licentiebehoeften te beheren, waardoor onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Wil je meer informatie of een gedetailleerde offerte?

Cloud migrations

Onze experts begeleiden je moeiteloos bij de overgang naar de cloud, waarbij ze een impactanalyse uitvoeren en de optimale oplossingen zoeken voor jullie cloudomgeving. Een vlotte reis naar de toekomst begint hier. Wat wij aanbieden:

 • Voorbereiding en finalisatie van de migratie
 • Nauwe samenwerking met Atlassian voor een naadloze overgang
 • Trainingsaanbod op maat voor interne teams

Enterprise Service Management

Ons team van experts heeft diepgaande kennis van ITSM-processen en -methodologieën, waaronder ITIL. We kunnen ondersteuning bieden bij het ontwerpen en implementeren van effectieve ITSM-frameworks, het stroomlijnen van serviceprocessen, en het optimaliseren van dienstverlening om de algehele operationele efficiëntie te verbeteren. Of het nu gaat om het aanpakken van specifieke uitdagingen, het implementeren van best practices of het verbeteren van de algemene servicekwaliteit, ACA is toegewijd aan het leveren van op maat gemaakte oplossingen.Ben je opzoek naar andere tools, wij staan klaar met alternatieven die aan jouw behoeften voldoen!

Onze partners

Onze laatste Atlassian Updates

Neem gerust contact met ons op ⬇️

Hallo. Let's connect!

Vragen over iets wat met Atlassian te maken heeft? Valérie staat voor je klaar!

Valérie Hautcourt
Business Unit Manager