Pas de power van Kubernetes toe

Een sterke, veilige en stabiele basis voor al je applicaties

De voordelen van Kubernetes

Kubernetes is niet alleen 100% GRATIS, open-source en volledig ondersteund door de CNCF community, het biedt ook...

 • Beveiliging van de hoogste plank

  Dankzij Kubernetes kan je de toegangscontrole tot je cluster van applicaties verbeteren en monitoren. Bovendien zorgt de master controller API ervoor dat toegang tot server nodes tot het verleden behoort.

 • Lagere kosten

  De scale-in aanpak van Kubernetes zorgt voor een hogere mate van bezetting van je infrastructuur, wat tot lagere kosten leidt voor je infrastructuur, beheer en onderhoud.

 • Gemakkelijk beheer

  Je hoeft slechts één platform te gebruiken voor meerdere applicaties, in plaats van voor elke applicatie aparte set-ups te moeten opzetten.

 • Écht 100% betrouwbaarheid

  Dankzij het feit dat Kubernetes overal past, de dynamische schaling en de self-healing eigenschappen is Kubernetes klaar waar en wanneer jij het maar wilt.

Onze Kubernetes services

 • Wil je je bestaande infrastructuur migreren naar een Kubernetes set-up om van alle voordelen te genieten, maar ben je niet zeker hoe of waar je moet beginnen? Wij kunnen je helpen met het design en de implementatie van je cluster, onafhankelijk van het cloudplatform waar jij de voorkeur aan geeft.

 • Wij ondersteunen jouw Kubernetes set-up met ons team van experts met bijbehorende SLA's en support desk. We beheren momenteel de set-ups van meer dan 20 tevreden klanten op dagelijkse basis, dus je kan er van uit gaan dat we ook jouw infrastructuur met de grootste zorg behandelen.

 • Een oplossing van A-Z om jouw Atlassian omgeving te hosten op AWS in combinatie met de kracht van Kubernetes.

 • Zet onze uitgebreide kennis en ervaring in IT en onze passie voor de cloud aan het werk om je voorsprong op de concurrentie te houden. Voeg gemakkelijk Machine Learning, Serverless, IoT, Service Meshes, Blue-Green Deployments en meer toe aan je cluster.

 • Ben je niet zeker of er wel een business case voor Kubernetes is in jouw organisatie? We komen er samen achter in een duidelijk rapport dat we voor een afgesproken prijs opstellen.

 • Kan je hulp gebruiken bij het opzetten of valideren van een Kubernetes cluster, continuous development en integration of de implementatie van beveiligingspatches? We zijn slechts één telefoontje van je vandaan.

 • We zijn niet enkel een team dat je cloudoplossing voor je beheert, maar ook een flexibele uitbreiding die je aan jouw team kan toevoegen wanneer je er echt nood aan hebt.

 • Wil je zelf een expert in Kubernetes expert worden? We delen graag de expertise en kennis van onze cloud engineers in trainingen op maat.

Onze klanten waarbij Kubernetes draait

Waarom voor ons kiezen?

 • Sterke focus op security

  We zijn er trots op dat we veilige omgevingen bouwen, die slechte bedoelingen geen kans geven en de impact van menselijke fouten zo veel mogelijk verkleinen. Het is alsof je bedrijfskritische software in een sterk beveiligde kluis draait! We komen tot deze hoge mate van beveiliging dankzij het gebruik van krachtige Cloud tools, actieve detectie en door het 'principle of least privilege' steeds te hanteren.

 • Brede expertise

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in huis, of het nu gaat om monitoring, DevOps, of Kubernetes. Uit onze brede waaier aan oplossingen kiezen we steeds enkel die oplossing die het meeste meerwaarde oplevert voor onze klanten.

 • Innovatieve aanpak

  Dankzij onze jarenlange ervaring merken we snel nieuwe innovatieve technologieën en aanpakken op en kunnen we deze snel implementeren. Zo hebben we zeer snel een infrastructuur-als-code aanpak kunnen opnemen en gebruiken we voorspellende tools om downtime te voorkomen en incidenten op te lossen voordat ze je processen helemaal in de war sturen.

Onze partners en technologieën

Lees verder

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Peter rechtstreeks!

Peter Jans
Peter Jans
Cloud and Innovation Architect & Business Unit Manager