Mobiele apps

Wij staan aan jouw zijde tijdens elke stap op jouw mobiele pad

Enkele van onze projecten

Ontdek onze whitepaper

Download onze whitepaper en ontdek de kracht van composable apps: modulair, aanpasbaar en klaar om de productiviteit te transformeren! Verbeter je mobiele ervaring, verhoog de productiviteit en verlaag moeiteloos kosten.

Wat ons onderscheidt

 • Bereid om net dat extraatje te doen

  Op deze manier maken we het verschil voor jouw mobiele applicatie of bedrijf.

 • Innovatieve ontwikkeling

  Wij bouwen native iOS en Android apps en werken cross-platform dankzij innovatieve ontwikkeling in ReactNative, waardoor de kosten dalen.

 • Een ervaring die je gebruikers omverblaast

  We hebben heel wat ervaring in het deployen van apps en de interactie tussen gebruikers en apps op te volgen. Zo weet je precies wat je gebruikers doen met jouw app. Dankzij deze inzichten weten we waar we onze focus moeten leggen en kunnen we de app-ervaring voor je gebruikers echt een niveau hoger tillen. Bovendien kunnen we je huidige app onderhouden of analyseren zodat je de prestaties en gebruiksvriendelijkheid kan maximaliseren.

 • Design thinking

  We denken, ontwikkelen en designen vanuit een mobiel standpunt. Onze UX experts zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat je app een waar genot wordt voor jouw mobiele gebruikers

 • Transparante aanpak

  Tijdens het project nemen we jou als klant mee terwijl je de voortgang nauwkeurig kan opvolgen. We werken volgens het principe van een open keuken en jij kan elke stap van het recept gewoon meevolgen.

 • Échte partners met de neuzen in dezelfde richting

  We creëren samen. Jouw succes is het onze. We zorgen ervoor dat onze neuzen in dezelfde richting staan, zodat we ontwikkelen wat jij écht nodig hebt.

Jouw mobiele toekomst samen vormgeven

We geven samen vorm aan jouw mobiele toekomst door het benutten van nieuwe mobiele mogelijkheden, het uitwerken van een proof of concept, samen te werken aan ideeën of het uittekenen van een passende mobiele strategie.

Focus op security

Mobiele apps gebruiken meer dan ooit persoonlijke gegevens waar aanvallers gretig gebruik van proberen te maken. Dankzij onze security by design aanpak weten we dat op vlak van veiligheid goedkoop vaak duurkoop is. Cutting corners is not an option!

Diepgaande enterprise expertise

Of je nu een KMO of multinational bent: iedereen begrijpt dat het belangrijk is om experts te betrekken in een oplossing die naadloos integreert met de huidige systemen. We knippen en plakken niet zomaar wat code, maar passen best practices toe om zoveel mogelijk te optimaliseren. Jouw specifieke situatie en vereisten zijn uniek, maar dat houdt ons niet tegen om een schaalbare oplossing te ontwikkelen met prima prestaties.

Lees verder

Hallo. Let's connect

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Jurgen rechtstreeks!

Jurgen Geys
Business Unit Manager