Staffing solutions

Samen maken we jouw IT-teams nog straffer.

Wij maken het verschil voor jou

Dit is waarom we jouw IT-teams sterker, slimmer en straffer maken:

 • Als IT-bedrijf zijn we gespecialiseerd in IT met een diepe kennis over een brede waaier van moderne IT-technologieën en methodologieën.
 • We zorgen steeds voor een perfecte match tussen alle partijen. Het is ons doel om de best mogelijke klantenrelaties aan te gaan en een partnerschap van lange termijn op te zetten in plaats van een tijdelijke, enkele oplossing.
 • We zijn trots op onze persoonlijke aanpak met uitstekende opvolging, coaching en voorbereiding.
 • Onze teamleden hebben zowat eindeloze mogelijkheden wat betreft opleidingen, trainingen, workshops, het bijwonen van events en meer om hun talenten nog verder te ontwikkelen en werk van de hoogste kwaliteit te blijven leveren.

Onze services

En dit is hoe we jouw teams nog straffer kunnen maken.

 • Outsourcing & consultancy

  We zorgen voor een perfecte match tussen jouw team en onze IT-professionals. Ook het omgekeerde is mogelijk: een perfecte match tussen jou als IT-professional en een team dat jouw skills goed kan gebruiken.

  Of jouw team nu bij het onze komt of omgekeerd: we gaan altijd tot het uiterste om aan jouw noden tegemoet te komen.

 • Uitgebreide screenings & gepersonaliseerd advies

  Ons team van HR-professionals screent op zowel soft als hard skills aan de hand van verschillende tools, zoals Insights Discovery. Dankzij de resultaten van de uitgebreide screening en met de ideale teamsamenstelling in het achterhoofd kunnen we gepersonaliseerd advies formuleren op zowel team- als individueel niveau.

 • Custom HR consultancy

  Voor al je vragen over staffing, trainingen, coaching, evaluaties, en nog veel meer, bieden we HR-consultancy op maat aan om tegemoet te komen aan jouw unieke noden. Samen kunnen we ook jouw HR straffer maken.

Lees verder

Hallo. Let's connect!

Vul bovenstaande formulier in of contacteer Frank rechtstreeks!

Frank Catteeuw
Frank Catteeuw
CHRO