LOW-CODE
28/03/2024

ACA Group viert één jaar succes als partner van OutSystems, het #1 Low-Code platform

28 maart 2024 - ACA Group viert haar eerste jubileum als partner van OutSystems met een indrukwekkende reeks prestaties op het gebied van Low-Code! In slechts één jaar tijd heeft ons team niet alleen de Delivery en Sales Partner Authorisations verkregen, maar ook succesvolle projecten afgerond met behulp van het innovatieve OutSystems Developer Cloud-platform. Onze toegewijde focus heeft de manier waarop we app-ontwikkeling benaderen getransformeerd, waardoor we ons verder profileren als leiders in het digitale landschap. Een mooi voorbeeld van dit partnerschap lees je in het artikel over ons low-code sustainability event met OutSystems.

OutSystems Delivery en Sales Partner Autorisations

ACA heeft zowel de Delivery als de Sales Partner Authorisations behaald in een recordtijd van maar liefst 12 maanden. Deze opmerkelijke prestatie benadrukt niet alleen onze toewijding aan excellentie, maar toont aan ons team om de verwachtingen van klanten te overtreffen met het hoogste niveau van kwaliteit en deskundigheid.

Als geautoriseerde partner van OutSystems Delivery en Sales heeft ACA expertise getoond in het positioneren van Low-Code en OutSystems bij klanten, vanuit bewustwording tot succesvolle oplevering van projecten met klantbeoordelingen van 5/5. Bij ACA streven we ernaar oplossingen te leveren met een 'fit-for-purpose'-benadering en samen met onze klanten de juiste strategie te bepalen om OutSystems ODC in hun bestaande IT-landschap te positioneren.

Ik ben blij om te zien dat ACA zijn geweldige samenwerking met OutSystems voortzet om de low-code business verder te laten groeien. De krachtige combinatie van hun focus en hun oplossingsexpertise positioneert hen goed om nieuwe marktkansen te ontwikkelen en een uitstekende klantenervaring te bieden. Gefeliciteerd!

Goele Coelst, Partner Alliances Manager bij OutSystems
Goele Coelst -  Partner Alliances Manager

Na 7 jaar focus op Low-Code en partner van OutSystems te zijn geweest, is het een geweldige prestatie om dit niveau van partnerautoriteit te bereiken in slechts 12 maanden! Het is zeer lonend om te zien dat onze strategische visie en focus op hoge kwaliteit worden erkend.

Gregory Van Dorpe, Low Code Competence Center Lead bij ACA Group
Gregory Van Dorpe - Low Code Competence Center Lead

App-ontwikkeling heruitvinden met OutSystems Developer Cloud (ODC)

Bij ACA herschrijven we de toekomst van app-ontwikkeling met onze focus op OutSystems Developer Cloud (ODC). Dit Low-Code platform biedt een modulaire en schaalbare omgeving, die fundamenteel de manier verandert waarop applicaties worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Met ODC hervormt ACA niet alleen traditionele normen, maar stelt het ook nieuwe maatstaven in de techindustrie.

We zijn trots om te delen dat ACA met succes de eerste consequente Low-Code projecten in België heeft afgeleverd met behulp van het ODC-platform. Ons doel is om onze klanten te machtigen met snelle ontwikkeling van web-apps, portals, mobiele apps en workflows, en de best mogelijke oplossingen te leveren.

Ontdek  hoe Low-Code jouw bedrijf kan transformeren!