Revolutioneer je applicatie-ontwikkeling met Low-Code

Bouw sneller, slimmer en efficiënter.

Benieuwd hoe je de ontwikkeltijd van applicaties drastisch kan verminderen?

Herken je deze pijnpunten van applicatie-ontwikkeling?

 • Hoge ontwikkelingskosten

  Traditionele software-ontwikkeling vereist uitgebreide codering, testing en onderhoud door specialisten. Daardoor lopen de kosten snel op.

 • Gebrek aan ervaren ontwikkelaars

  Voor moderne multichannel toepassingen moeten er steeds meer technologieën ondersteund worden: java, angular, cloud native, ios, android, … Developers met de juiste kennis en ervaring zijn moeilijk te vinden, laat staan te houden. 

 • Lange ontwikkelingstijd

  Traditionele applicatie-ontwikkeling is complex en vraagt veel tijd. Nochtans hebben je klanten en je eigen organisatie nood aan snelle oplossingen.

Low-Code platform illustration

Wat is Low-Code?

Low-Code is een innovatief software development concept waarmee ontwikkelaars met minimale codering snel en eenvoudig applicaties kunnen bouwen aan de hand van een visuele interface.

Met Low-Code kunnen ontwikkelaars zich richten op de logica en functionaliteit van een applicatie, in plaats van op de onderliggende code. Zo werken ze productiever en leveren ze meer waarde voor je organisatie. 

"Low-Code enables organizations to deliver applications faster and more efficiently, while reducing the burden on developers and IT teams."Gartner

Low-Code platform illustration

Voordelen van Low-Code

 • Snellere ontwikkeling

  Low-Code platformen, zoals OutSystems, bieden handige hulpmiddelen zoals een visuele interface, herbruikbare componenten, AI-assisted development en drag-and-drop functionaliteit. Daardoor is de ontwikkelingstijd en de time-to-market drie tot vier keer korter in vergelijking met traditionele ontwikkelmethoden.

 • Hogere productiviteit

  Met Low-Code is er veel minder ontwikkeling en codering nodig. Daardoor werken developers veel productiever en hoef je er minder in te zetten. Zo bespaar je heel wat kosten tijdens de ontwikkelingsfase.

 • Betere samenwerking = betere resultaten

  Low-Code is veel visueler en intuïtiever dan traditionele code, waardoor ze ook voor niet-developers begrijpbaar is. Dat bevordert de samenwerking tussen developers en gebruikers en maakt het makkelijker om applicaties te bouwen die voldoen aan de functionele vereisten. 

 • Eén platform voor verschillende technologieën

  Met een Low-Code platform zoals OutSystems heb je maar één platform nodig om fullstack web, mobile, integraties, en backend oplossingen te bouwen. En dat kan allemaal gebeuren door een en dezelfde developer. Een uitgebreid team van verschillende technische experten met specifieke kennis is niet nodig.

 • Eenvoudige innovatie-integratie

  Je hebt geen domeinexpert of complexe code nodig om AI, IoT of andere innovaties in je project te verwerken. Deze zaken kunnen gemakkelijk geïmplementeerd worden dankzij eenvoudige connecties. Low-Code platformen zoals OutSystems zijn bovendien eenvoudig te integreren in je bestaand IT-landschap.

Low Code scrum

ACA Group: jouw Low-Code partner ✅

ACA Group helpt je graag om het maximale te halen uit Low-Code met een uitgebreid dienstenpakket:

 • Low-Code Consulting

  Wil jij nagaan of Low-Code een meerwaarde kan zijn voor je organisatie? Laat ons helpen. Wij vertellen hoe je Low-Code best inzet en adviseren je bij de selectie van het beste Low-Code platform voor jouw specifieke doelstellingen. Dankzij onze praktijkervaring met de belangrijkste platformen op de markt ben je zeker van het beste onafhankelijk advies.

 • Low-Code Development

  Onze ontwikkelaars storten zich vol overgave op je Low-Code development project. Met onze uitgebreide Low-Code expertise en ervaring in de kwaliteitsvolle oplevering van agile software, ben je zeker dat alles perfect verloopt. Voor, tijdens én na het project.

 • Low-Code Support

  Wij nemen graag alles uit je handen. Van het beheer en de ondersteuning van je applicatie en het platform, tot de interactie met de platform vendor. Alles wat je niet zelf wil doen, doen wij voor jou met een glimlach. Zo kan jij volledig focussen op je business en je klanten. Geweldig, toch?

 • Low-Code Center of Excellence

  Wil jij starten met Low-Code, maar mis je de juiste kennis en expertise? Laat ons er samen werk van maken. Wij fungeren als jouw intern Low-Code kenniscentrum, delen onze best practices en leiden je medewerkers op. Onze Low-Code experten werken samen met je medewerkers aan jouw projecten en zetten samen de juiste governance en processen op. Allemaal op maat van je behoeften. Waarom kiezen voor ACA Group?

 • ✔ Agile kampioen

  Agile zit in onze genen. Het is onze gewoonte om te werken in kleine iteraties, waarin je als klant continu feedback kan geven. Het is jouw garantie op een oplossing die echt aan je noden voldoet. Agile is ook de sleutel tot een succesvolle implementatie van Low-Code.

 • ✔ Low-Code & OutSystems experten

  Onze Low-Code specialisten hebben heel wat praktijkervaring in kleine en grote projecten. De talrijke internationale awards van ons team zijn de sterkste garantie voor de kwaliteit van elk project dat we opleveren.

 • ✔ One-stop-shop

  Bij ons kan je terecht voor elke fase van je Low-Code avontuur. Van eerste ontdekking, UX/UI en ontwikkeling tot beheer en support.

 • ✔ Kwaliteitsgarantie

  In alles wat we doen, streven we ernaar om de allerhoogste kwaliteit te leveren. Niet alleen wat betreft het eindresultaat, maar ook tijdens het hele traject. 

Wij 💚 van tevreden klanten

 • "

  Met ACA heeft OutSystems een zeer kwalitatieve en betrouwbare partner in haar partner familie. De jarenlange expertise van de teamleden zorgt ervoor dat we op onze beide oren kunnen slapen wanneer ACA aan een nieuw OutSystems project start. De boodschap die OutSystems uitdraagt wordt effectief waargemaakt door ACA, dat is wat een goed partnership moet zijn.


  — Goele Coelst. Partner Alliance Manager BeLux @ OutSystems

 • "

  ACA is al jaren een betrouwbare partner. Hun heldere werkwijze en hun open communicatie zijn de belangrijkste redenen voor onze goede samenwerking. Het project rond "de museumpas" is op tijd opgeleverd binnen het voorziene budget. We hadden een zeer succesvolle productlancering en zien het resultaat van hun klantgerichte aanpak en innovatieve mentaliteit.


  — Bart Temmerman. — Secretaris-Generaal Departement Cultuur, Jeugd & Media

 • "

  De eindgebruiker centraal stellen en uitdagingen aangaan, terwijl we nieuwe horizonten ontdekken. Zo zou ik onze samenwerking met het ACA-team omschrijven. Ze inspireerden ons om verder vooruit te denken over wie we zijn en wat we nu en in de toekomst echt willen bereiken. Een creatieve, hechte en transparante samenwerking met een gemotiveerd en ervaren team.

  — Mieke Deurinck. Project Leader EPC at Flemish Energy- and Climate Agency

Vragen over Low-Code? Stel ze aan Gregory!

Onze Low-Code Competence Center Lead, Gregory Van Dorpe, helpt je graag verder via onderstaande form! ⬇️