Hallo! Wij zijn het ACA team 😊

Ons DNA en onze bedrijfscultuur

ACA Group is een plek waar mensen met passie, drijfveer en kennis samenkomen. Samen zetten we duurzame ontwikkeling en de eindgebruiker centraal in alles wat we doen. Daarvoor gaan we graag een stapje verder!

We zetten alles op alles om voor een professionele en motiverende werkomgeving te zorgen. Een omgeving waarin teamwork, openstaan voor nieuwe ideeën, kennisdeling en erkenning een centrale plek krijgen. Wij geloven immers dat een open en transparante cultuur ervoor zorgt dat we mensen aantrekken die uitstekend werk willen leveren en daar met recht trots op zijn.

Kennis, passie en innovatie zijn sleutelwoorden voor ons. Daarom richtten we de ACAdemy op, een plek om onze kennis intern en extern delen en voortdurend bij te leren.

Een kijkje achter de schermen

Onze teamleden werken dag in, dag uit om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden doorheen het hele projectproces.

In order to view this content, you need to accept Marketing & third party cookies.

Click here to adjust your preferences

Werken bij ACA, hoe zit dat?

Starten bij ACA

Vanaf de eerste werkdag bij ACA sta je er nooit alleen voor! Je komt terecht in een community. Door te werken in kleinere, vaste teams zal je snel je weg vinden binnen je team en je plaats binnen het grotere geheel. Daarbovenop wordt je ondersteund door een buddy die je mee op sleeptouw neemt (oa. naar de dagelijkse kicker games en smalltalk aan de koffiemachine!)

Doorgroeien bij ACA

Bij ACA heeft iedereen een on-the-job coach. Hij of zij begeleidt jou in je dagelijkse functioneren, helpt je bij het opstellen en opvolgen van je persoonlijke ontwikkelplan en geeft op gepaste momenten gerichte feedback. Samen ga je op zoek naar mogelijkheden voor het versterken en uitbreiden van je competenties.

Je loonpakket

We zorgen voor een fair en marktconform loon aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een mooi uitgeruste elektrische bedrijfswagen*, een uitgebreid verzekeringspakket, maaltijdcheques, een netto-onkostenvergoeding en zoveel meer.

* ACA Group wil zo veel mogelijk bijdragen aan een duurzame toekomst. We zetten daarom in op een fleet bestaande uit enkel elektrische voertuigen. Tegen 2025 willen we dat 98% van onze fleet elektrisch is!⚡

Flexibel werken

Hybride werken is als een tweede natuur voor ons. Daarmee dragen we zoveel mogelijk bij aan de goede work-life balans van al onze collega’s. 

Flexibele werktijden, thuiswerken (tot 3 dagen per week), flexibel opnemen van verlof in uren. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Uitgelichte vacatures

Je hoeft ons niet op ons woord te geloven, maar wat zeggen onze collega's?

ACA zorgt voor de perfecte balans tussen inspanning & ontspanning. Omringd door gemotiveerde mensen, allemaal met hetzelfde doel: het beste eindproduct afleveren en 200% inzetten op klanttevredenheid. Hierdoor ben ik trots op ACA als werkgever, omdat we gezien worden als betrouwbare en professionele partner. De bedrijfscultuur met Bonusly’s, team events, ACA weekend en ons kantoor met kickertafel zorgen voor een goede band met collega’s en een fijne werksfeer.

Joren Vos, Mobile solution engineer bij ACA Group
Joren Vos - Mobile solution engineer

Er zijn meerdere redenen waarom ik graag bij ACA werk. Er heerst een vlakke structuur, wat de communicatie met peers/leidinggevenden makkelijker en open maakt. De familiale sfeer en activiteiten buiten de uren zijn een goeie motivator en tonen aan dat ACA echt wel moeite doet voor het team. Daarnaast is de creatieve vrijheid die we krijgen een echte plus!

Stijn Schutyser, UX / UI Designer bij ACA Group
Stijn Schutyser - UX / UI Designer

Ik krijg de kans om mee te werken aan diverse uitdagende projecten. Zo kom ik in contact met interessante bedrijven, vergroot ik mijn scope en mijn netwerk. ACA heeft ook aandacht voor mijn work/life balans. Met twee kinderen is zo'n flexibiliteit niet weg te denken. Het is ook erg fijn dat de structuur plat is. Je kan eigenlijk altijd bij iedereen binnenlopen, en ze luisteren naar je vragen en je bezorgdheden. Of naar ideeën die je hebt om de business vlotter te laten lopen. Verder kent iedereen iedereen. Dat komt niet in het minst door de toffe groepsactiviteiten die er vanuit het bedrijf worden georganiseerd.

Mylène Groenewegen, Analyst bij ACA Group
Mylène Groenewegen - Analyst

Recente teamactiviteiten