Cloudhosting, migratie en optimalisatie

Maak je apps veiliger, sneller en ronduit beter

Cloudhosting

Je applicaties in de cloud zetten is dé stap om hun volle potentieel te benutten.

 • Tot nooit meer, network upgrades!

  Nooit meer storende network upgrades waardoor de boel plat ligt of om de haverklap nieuwe hardware aankopen om bij de tijd te blijven.

 • Lagere kosten

  Alle kosten voor hardware, onderhoud en eventuele onvoorziene kosten zijn voor rekening van de cloud provider, zodat jij je centen en je geestelijke gezondheid behoudt.

 • Verloren geraakte bestanden zijn iets uit het verleden

  Een cloudoplossing biedt een hoge mate van bescherming tegen verloren data door bijvoorbeeld storingen op het elektriciteitsnet, natuurrampen of zelfs diefstal en ransomware.

 • Alles op één plek

  Dankzij de cloud hebben jij en je team toegang tot al je bestanden vanaf eender welk toestel, waar je ook bent. Heerlijk, die 100% uptime en 0% zorgen!

Wij bieden een buitengewone cloudervaring voor jou en je team. We plaatsen jouw apps immers niet alleen netjes in de cloud, maar ontwikkelen ook samen met jou een solide cloudstrategie. Zo haal jij maximum meerwaarde uit jouw investering. Ben je klaar om het volle potentieel van je applicaties te benutten?

Jouw cloudoplossing optimaliseren

Je applicaties gewoon ergens in een cloud dumpen: daar hoef je geen genie voor te zijn. Technisch gezien ben je dan 'in de cloud', maar helemaal in de wolken zul je waarschijnlijk niet zijn met die oplossing. Hoe zorgen wij er dan voor dat jij het maximale potentieel van je cloudoplossing benut?

 1. We beoordelen steeds je huidige set-up op een aantal punten en doen op basis daarvan suggesties voor verbeteringen, inclusief een gedetailleerd rapport over de voordelen, de kosten en de besparingen.

 2. Met een set-up die goed kan schalen, hoef je nooit te betalen voor capaciteit die je niet gebruikt. Waarom zou je immers voor een bepaalde vaste capaciteit betalen als het goedkoper en gemakkelijker is om je applicaties naar boven of beneden toe te schalen afhankelijk van de noden?

 3. We bouwen auto-healing in, waardoor onbeschikbaarheid door bijvoorbeeld crashes niet meer voorkomen. En het beste daarvan is dat je het als gebruiker zelfs nooit zal merken.

Waarom voor A.C.A. kiezen?

 • Betrouwbare AWS Partner

  Als officiële AWS Partner begrijpen wij meer dan wie ook de nood aan een veilige en compliant cloudinfrastructuur. Volgens onderzoek van Gartner, en nog veel belangrijker, onze eigen ervaringen, is AWS een zeer betrouwbare cloudprovider. Met onze expertise en gekwalificeerde AWS-ingenieurs vormen wij de perfecte partner voor jouw cloudoplossingen.

 • Betrouwbare Azure Partner

  Als officiële Microsoft-partner begrijpen we de behoefte aan een veilige en compliant cloudinfrastructuur. Met ChatGPT en sterke dataservices kan dit innovatieve cloudplatform van jou zijn. Met onze expertise en gekwalificeerde Azure Cloud engineers zijn wij de perfecte partner voor uw clouduitdagingen.

 • Sterke focus op security

  We zijn er trots op dat we veilige omgevingen bouwen, die slechte bedoelingen geen kans geven en de impact van menselijke fouten zo veel mogelijk verkleinen. Het is alsof je bedrijfskritische software in een sterk beveiligde kluis draait! We komen tot deze hoge mate van beveiliging dankzij het gebruik van krachtige Cloud tools, actieve detectie en door het 'principle of least privilege' steeds te hanteren.

 • Echte meerwaarde voor jou

  Ons multidisciplinair team heeft de juiste expertise in huis, of het nu gaat om monitoring, DevOps, of Kubernetes. Van ons breed aanbod aan beschikbare oplossingen bieden we enkel de juiste oplossing aan die de meeste meerwaarde biedt aan onze klanten.

Enkele van onze realisaties

Vragen of meer info nodig? Neem dan contact met ons op ⬇️