Ontdek de meerwaarde van AI voor jouw business

ACA Group helpt bedrijven en organisaties om artificial intelligence te integreren in hun dagelijkse werking met als doel om meer en betere resultaten te halen uit hun data en inspanningen. AI als waarde-incubator voor je business.Onze diensten

Ons team van ervaren AI-specialisten helpt je graag met …

 • AI-advies en roadmapping

  Onze experten werken met je samen om gebieden te identificeren waar artificiële intelligentie waarde kan toevoegen aan je bedrijf en om een roadmap voor AI-implementatie te ontwikkelen.

 • AI proof of value

  Tijdens de POV testen en valideren we je AI-idee in de praktijk. Met een beperkte implementatie checken onze AI-experten de belangrijkste kritische aspecten zoals haalbaarheid, toepasbaarheid en kosteneffectiviteit van de oplossing.

 • AI-ontwikkeling & integratie

  Dankzij de sterke IT expertise van ACA Group integreren naadloos in je bestaande systemen en workflows, zo minimaliseren we verstoring van je activiteiten en zorgen voor professionele integratie van AI-technologie in je organisatie.

 • AI-ondersteuning

  We bieden doorlopend onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat je AI-oplossingen soepel blijven werken en de verwachte resultaten opleveren.

Enkele van onze succesverhalen

Onze expertisedomeinen

 • Computer Vision

  Het gebruik van camerasystemen voor kwaliteitscontroles, visual sorting of dataverzameling.

 • Natural Language Processing

  Werken met (on)gestructureerde tekstdata voor chatbots, onderhoud of automatisatie van processen.

  Ontdek meer over ChatGPT en Large Language Models

 • Data

  Waardevolle inzichten halen uit je data van marketing, sales, productie of andere processen.

ACA gaat verder dan de AI-hype

De snelle en continue ontwikkelingen in het domein van AI, maken het moeilijk om het verschil te zien tussen de hype en de echte waarde voor je business. AI-technologie is voor ons een waardevolle nieuwe tool in onze uitgebreide toolbox die we al decennialang gebruiken om oplossingen op maat te creëren voor onze klanten.

Een AI-oplossing staat nooit op zichzelf. Het vormt een onderdeel van je processen en werkt samen met dataplatformen, IT-systemen, enzovoort. Als grote IT-speler hebben we alle kennis en ervaring in huis om precies die expertise en technologie in te zetten die nodig is om maximale waarde te creëren in uw project. Van data- en cloudspecialisten, tot UX-experten en ontwikkelaars in Python, Javascript, mobile en meer. We brengen al deze kanjers samen om een totaaloplossing te bieden die perfect geïntegreerd is in je huidige processen.

Onze 4 projectpijlers = jouw garantie op succes

 • 1. AI-oplossingen op maat

  ACA group ontwikkelt altijd een oplossing op maat, 100% afgestemd op je noden en perfect schaalbaar met de grootte van je organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie met je bestaande tech stack. Nieuwe third party platformen zijn niet nodig, waardoor je ook meer controle hebt over je data security en privacy. Al deze voordelen zorgen op het einde van de rit voor een lagere total cost of ownership en meer gemoedsrust.

 • 2. Cutting edge technologie met een efficiënte aanpak

  Software op maat wil niet zeggen dat we telkens het warm water opnieuw moeten uitvinden. Het AI-team van ACA schoolt zich continu bij om de meest performante nieuwe technieken en frameworks optimaal te begrijpen en toe te passen. Door slim gebruik te maken van cutting-edge frameworks zoals Langchain of Deepstream, winnen we in onze projecten veel tijd en efficiëntie.

 • 3. Focus op waarde voor je business

  ACA gaat verder dan een technische proof of concept. Tijdens een eerste projectfase gaan we na of de oplossing rendabel is voor je business. We checken niet alleen de technische requirements, maar brengen ook de vereiste CAPEX/OPEX en ROI van je oplossing in kaart. Daarnaast stemmen we af over hoe de oplossing op de beste manier geïntegreerd kan worden in je organisatie. We tekenen het proces uit en testen UI/UX aan de hand van wireframes.

 • 4. Nauwe samenwerking met uw team

  Co-creatie en samenwerking staan centraal in onze aanpak. Niemand kent je organisatie zo goed als jij en je collega’s. Daarom is een nauwe samenwerking met jullie experten niet alleen wenselijk, maar zelfs noodzakelijk. Zowel op technisch als op business vlak.

Gerelateerde content

Vragen of meer info nodig?

Alexander Frimout

AI Expert Alexander helpt je graag verder! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. 📝