Breng je bedrijf naar het volgende niveau met Mobile oplossingen

Stimuleer klantloyaliteit en verhoog de efficiëntie van werknemers via meeslepende digitale ervaringen

In een tijdperk waar mobile niet meer weg te denken uit ons dagdagelijkse leven, vervallen traditionele desktopinteracties meer en meer naar de achtergrond. Een naadloze en intuïtieve mobiele interface is essentieel voor zowel B2C- als B2B-klanten. Gebruikers verwachten een uniform platform voor informatie, diensten en interacties - een platform dat altijd toegankelijk is en in realtime wordt bijgewerkt. Dat is niet zomaar een voorkeur; het is de standaard. Ga je voor minder, dan word niet alleen je klanttevredenheid maar ook loyaliteit aangetast.

Versterk je mobiele workforce

Harmonie van welzijn en productiviteit

Efficiëntie kent geen grenzen: uw mobiele medewerkers eisen snelle toegang tot gegevens en transacties, ongeacht hun fysieke locatie. Het potentieel van mobiele technologie gaat echter verder dan productiviteit alleen. Stel je voor dat je het welzijn van je werknemers bevordert met toegankelijke tools die zorgen voor realtime inzichten, naadloze communicatie en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Door modulaire functionaliteiten te integreren, stemmen we apps af op specifieke rollen en vereisten. 

Deze aanpak stroomlijnt niet alleen taken, maar biedt ook mogelijkheden voor stressvermindering, balans tussen werk en privé en algehele werktevredenheid. Door gebruik te maken van mobiele mogelijkheden zoals GPS, camera-integratie, verificatiemethoden, offline functionaliteit, augmented reality en interactie met IoT-apparaten creëren we een omgeving waarin welzijn en productiviteit harmonieus samengaan.

Onze reis samen: Mobiele opportuniteiten & waarde

ACA Group is betrokken bij de gehele levenscyclus van een project. We starten onze samenwerking door de tastbare bedrijfswaarde en ROI voor bedrijven vast te stellen. Vervolgens stemmen we user journeys en processen af op strategische bedrijfsdoelstellingen. Pas na deze stappen beginnen we met de ontwikkeling van mobiele applicaties, waarbij we gebruikmaken van de kracht van React Native en Flutter, in combinatie met de benodigde backends, integraties en dataplatforms.

+100 klanten

Hoe transformeren we samen het mobile landschap

 • Mobile Roadmap

  Door middel van een compacte reeks interviews en reviews beoordelen we uw huidige IT-landschap. We bieden een stappenplan met haalbare volgende stappen en hun zakelijke impact.

 • PoC in een week

  Ontdek het potentieel van onze Proof-of-Concept,  waarbij we een compacte app bouwen op maat van een use case en we de impact op productiviteit, bruikbaarheid en adoptie testen, en dat alles terwijl we plausibele bedrijfsscenario's onderzoeken met tools zoals Flutterflow.

 • Mobile App Development

  We ontwerpen en bouwen apps van hoge kwaliteit met Flutter en React Native, inclusief back-end integraties en data-analyse. We leggen sterk de nadruk op schaalbaarheid, prestaties en onderhoudbaarheid. We hebben ervaring met het bouwen van grote en complexe apps die maandelijks +500K gebruikers bedienen.

 • Mobile App Rewrite

  We herschrijven end-of-life apps (bijv. Xamarin) met behulp van de nieuwste technologiestacks, terwijl we prestaties, veiligheid en onderhoudbaarheid verbeteren. Tegelijkertijd voegen we ook waarde toe voor het bedrijf, door de app aan te passen aan de veranderde behoeften en verwachtingen van de gebruikers en door nieuwe technische mogelijkheden te evalueren die extra waarde kunnen toevoegen.

 • Mobile App Factory

  Wij bieden een ervaren, efficiënt mobiel ontwikkelingsteam dat zich volledig richt op onze klanten en hun organisatie. Naarmate we verschuiven van projectfocus (korte termijn) naar productfocus (lange termijn), verhoogt ons team voortdurend de efficiëntie door standaardisatie, hergebruik, automatisering en het opbouwen van en kennis van het bedrijfs- en IT-landschap. Naast een toegewijd team blijven aanvullende diensten zoals bijvoorbeeld UX/UI-ontwerp 'on-demand' beschikbaar.

 • Mobile App Onderhoud

  We houden het gebruik en de prestaties van je apps voortdurend in de gaten. We onderhouden je mobiele apps; houden ze up-to-date, performant en veilig, inclusief kleine wijzigingen. Ons Shared Support Team heeft de flexibiliteit om ad hoc aan de slag te gaan, zodat je geen fulltime dedicated medewerkers nodig hebt.

 • Mobile Tech Consultancy

  We bieden mobiele technische expertise voor korte- of langetermijnopdrachten, via samenwerking op afstand of hybride samenwerking.

 • Mobile Sustainability

  Nu innovatie centraal staat, neemt ook de behoefte aan duurzame praktijken toe. Mobile Sustainability, een baanbrekende service voor het creëren van ethische en milieubewuste mobiele softwareoplossingen. Maak applicaties die niet alleen het bedrijf sterker maken, maar ook in lijn zijn met milieuvriendelijke praktijken en bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst. Van energiezuinige codering tot het minimaliseren van digitaal afval, ACA Group zorgt ervoor dat een mobiele technologietraject niet alleen winstgevend is, maar ook een positieve impact heeft.

 • .

  .

Ontdek onze whitepaper

Download onze whitepaper en ontdek de kracht van composable apps: modulair, aanpasbaar en klaar om de productiviteit te transformeren! Verbeter je mobiele ervaring, verhoog de productiviteit en verlaag moeiteloos kosten.

Greep uit onze mobile projecten

Mobiele technologie heeft het vermogen om zowel de productiviteit als het welzijn van uw 'mobiele' workforce te verhogen.

Jurgen Geys, Business Unit Manager bij ACA Group
Jurgen Geys - Business Unit Manager

Waar we voor staan

We helpen onze klanten groeien door de tevredenheid, het welzijn en de productiviteit van hun klanten en werknemers te verbeteren. We doen dit door onze technische expertise te combineren met een duidelijke focus op zakelijke waarde om hoogwaardige, duurzame mobiele oplossingen en levenslange relaties op te bouwen.

Laatste nieuws & Mobile Blogs

Business Development Manager

Jurgen Geys
Business Unit Manager